responsive-button

Bli med å ro!

Roing er dels en lagidrett og dels individuelt, ettersom det finnes mange forskjellige båttyper, med en, to, fire eller åtte personer. Roing gir en meget god treningingseffekt gjennom aktivisering av alle de store muskelgruppene i kroppen.

Firer uten styrmannKapproing har lang tradisjon i Ålesund. Aalesunds Roklub ble stiftet i 1928 og er dermed blant de eldste klubbene i byen.  

   

Klubbens anlegg ligger i vakre omgivelser på Taskeberget på Sørneset. Om sommeren ror vi ute i farvannet rundt Ålesund, og deltar på regattaer rundt om i landet, blant annet i Oslo og Bergensområdet. Om vinteren trener vi inne i roklubbens egne treningslokaler, går på ski eller benytter andre utendørs treningsaktiviteter. 

  
Roklubben er kjent for en velutstyrt båthall og gode treningslokaler, så vel som et sosialt og godt treningsmiljø med meget dyktige trenere. I tillegg til trening, regatta og andre sportslige aktiviteter, arrangeres også sosiale aktiviteter i regi av roklubben både for unge og voksne gjennom året.
  
Roing passer for folk i alle aldre, fra 10-12 års alder til opp i 90-årene. Klubben er til for både aktive konkurranseutøvere og mosjonister, alle er hjertelig velkomne til å være med å ro!
  

Ønsker du å begynne å ro eller vite mer om romiljøet i Ålesund, ta kontakt med rosjef Aksel Devold på telefon 476 77 195